Produkty
- Jaja kurze w proszku
 - Jaja kurze w proszku z chowu ściółkowego
 - Jaja kurze w proszku z chowu z wolnego wybiegu
 - Jaja kurze w proszku z chowu ściółkowego HG-BH*
 - Jaja kurze w proszku z chowu ściółkowego KAT
 
* potwierdzone pochodzenie z chowu ściółkowego; jednostka inspekcyjna AgroVet GmBH
Opis
Produkt najwyższej jakości, pozyskiwany wyłącznie z jaj świeżych. Doskonale sprawdza się w przemyśle piekarskim, cukierniczym, makaroniarskim oraz garmażeryjnym. Charakteryzuje się możliwością łączenia z dowolnymi surowcami oraz półproduktami cukierniczo – piekarniczymi, a także doskonałą rozpuszczalnością.
Zalety produktu
- wygodne w użyciu oraz przechowaniu,
 - zachowanie pierwotnych właściwości funkcjonalnych jaj kurzych,
 - szeroki wachlarz zastosowań,
 - możliwość łączenia z dowolnymi surowcami oraz półproduktami cukierniczo-piekarniczymi,
 - doskonała rozpuszczalność,
 - pełna gwarancja bezpieczeństwa mikrobiologicznego.
 



